Gedroogde split-mungobonen

Zoek naar gedroogde split-mungobonen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde split-mungobonen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde split-mungobonen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde split-mungobonen:

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Mungbonenballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, dikke zoete saus, gedroogde split-mungobonen, kaffirlimoenblad, lichte sojasaus, rode currypasta, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
vegan
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Linzen-specerijenpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gedroogde rode peper, moong dal en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Beignetjes van mungbonen op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, chilipoeder, gemberwortel, knoflook, lente ui, moong dal, neutrale olie, peper, rijstazijn, szechuanpeperkorrels en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Mungbonenchutney

Ingrediënten:
fenegriekzaad, gedroogde rode peper, gember, groene peper, moong dal, mosterdzaad, poedersuiker, tamarinde-extract, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met knolselderij

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, knolselderij, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met rabarber

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rabarber, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudigste dal

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met daikon of radijs

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, daikon, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, radijs, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Indische pannenkoeken

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, gemalen kurkuma, gember, groene chilipeper, kokosrasp, komkommer, koriander, moong dal, olie, sjalot en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van mungbonen en kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, chana dal, donkere sesamolie, ei, kimchi, knoflook, lente ui, moong dal, pepers, rode linzen, spliterwten, urad dal en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met verse tomaten

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen, tomaten en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met chaat masala

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, chaat masala, chilipeper, gele spliterwten, gember, gemberwortel, kardemom, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van rode linzen

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, cayennepeper, chaat masala, chana dal, chilipeper, chilivlokken, donkere sesamolie, ei, garam masala, geel kerriepoeder, gemberwortel, knoflook, lente ui, moong dal, pepers, rode linzen, spliterwten, urad dal, winterwortel en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van mungbonen

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, cayennepeper, chana dal, chilipeper, chilivlokken, donkere sesamolie, ei, knoflook, lente ui, moong dal, pepers, rode linzen, spliterwten, urad dal, winterwortel en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van mungbonen zoals in Zuid-oost-Azie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, cayennepeper, chana dal, chilipeper, chilivlokken, ei, gemberwortel, knoflook, koriander, lente ui, moong dal, neutrale olie, pepers, rode linzen, spliterwten, thaise basilicum, urad dal, vegetarische vissaus, winterwortel en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van bruine linzen

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, cayennepeper, chana dal, chilipeper, chilivlokken, donkere sesamolie, ei, karwijzaad, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, lente ui, moong dal, pepers, rode linzen, spliterwten, urad dal, venkelzaad, winterwortel, yoghurtsaus en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch