Internationaal

Zoek naar Internationaal in uw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vlierbessensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, rode port, rode wijn, room, sjalot, suiker, tijm, vlierbessensap, wildfond en witte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Sauteren en stomen: Sperziebonen met knoflook

Ingrediënten:
boterbonen, extra vierge-olijfolie, haricots verts, knoflook, snijbonen, sperziebonen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pittige gefrituurde kip

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, donkerbruine rietsuiker, druivenpitolie, ei, gerookt-paprikapoeder, hete saus, karnemelk, kip, kippendij, knoflook, komijn, koolzaadolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Limoenvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde oesters

Ingrediënten:
cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaisesaus, kaviaar, oesternat, oesters, peterselie, slagroom, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde langouste

Ingrediënten:
hollandaisesaus, langoest, langoestcorai, langoustlever en olijfolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kumquatvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Chocoladepuddingtaart

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, bloem, cacaopoeder, ei, room, ijswater, maïzena, ongezouten roomboter, suiker, taart, witte azijn en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Lichte brosse karnemelkkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karnemelk, ongezouten roomboter, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Mosselen stomen

Ingrediënten:
knoflook, kokkels, laurier, mosselen, olie, prei, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren / kruiden
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Lori's nachtelijke chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, koffie, natriumbicarbonaat, neutrale olie, suiker, vanille-extract, vanilleroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroen-ansjovisvinaigrette

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citrusvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Wortelsalade met gember en limoen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gele rozijnen, gemberwortel, jalapeñopeper, knoflook, komijnzaad, koriander, limoensap, rozijnen, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Venkelsalade met radijsjes

Ingrediënten:
citrussap, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie, radijs, venkelknol, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde st jakobsschelpen

Ingrediënten:
boter, chilipeper, corail van jakobsschelp, knoflook, kruiden, peper, peterselie, room, sjalot, st jakobsnoot, visfond, witbroodkruim en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Hollandaisesaus bij langouste

Ingrediënten:
dragon, eidooier, geklaarde boter, langoustcorail, langoustlever, laurier, peterselie, room, sjalot, water, witte peperkorrels, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, kipfilet, panko en parmezaanse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gekonfijte tonijn

Ingrediënten:
albacoretonijn, citroenschil, geelvintonijn, knoflook, laurierblad, rode peper, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke pompoentaart

Ingrediënten:
bloem, ei, gemberpoeder, ijswater, kaneel, kruidnagel, ongezouten roomboter, pompoenpuree, slagroom, suiker, taart, witte azijn en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
appel, banaan, cake, cognac, fruit uit blik, geconfijte vruchten, in kirsch geweekte abrikozen, in rum geweekte vijgen, kersen, lange vingers, lichees, ontbijtkoek, peer, perzik, roggebrood, room, stemgember, toblerone en witbrood

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Quatre-quarts (Cake)

Ingrediënten:
boter, ei, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch