Internationaal

Zoek naar Internationaal in uw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Bietensoep

Ingrediënten:
bieten, laurier, maïzena, marjolein, peperkorrels, suiker, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Sandwich-spread

Ingrediënten:
augurk, ei, gekookte ham, maggi, mayonaise, mixed pickles, mosterd, peper, worst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
broodbeleg
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Leverpastei

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, lever, melk, peper, spek, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
broodbeleg / orgaanvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Luchtballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Manhattan

Ingrediënten:
angosturabitter, citroenrasp, droge witte vermouth en whisky

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Vernouth-Kirsch

Ingrediënten:
droge witte vermouth, ijswater, kirsch en morellen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Viervruchtenjam

Ingrediënten:
fruit en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / broodbeleg / jam
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Ramenasslaatje

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, daikon, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Martini

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, droge witte vermouth, gin en ijswater

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Spinazieschoteltje

Ingrediënten:
aardappel, belegen geraspte kaas, boter, ei, maïzena, melk, nootmuskaat, spinazie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Paneer

Ingrediënten:
bloem, ei, paneermeel en panko

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Mandarijn flip

Ingrediënten:
citroensap, ei, ijsblokjes, mandarijnsap, marasquin en rum

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, gehakt, komkommer, peper, peterselie, ui, witbrood en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Snack of tussendoortje uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Kaastruffels

Ingrediënten:
boter, gervais, pompernickel, room en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde eierkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kwarkvulling, melk, vanillesauspoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Mergballetjes

Ingrediënten:
boter, ei, merg, nootmuskaat en paneermeel

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Schuimkwark

Ingrediënten:
eidooier, kwark, preiwit, rum, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Egg shake

Ingrediënten:
citroensap, cognac, eidooier, eiwit, melk en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenshaasje, gevuld

Ingrediënten:
boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, groentenat, margarine, melk, peper, room, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Salpicon

Ingrediënten:
boterbloem, gelatine en groentebouillon

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gegrilleerde makrelen

Ingrediënten:
boter, makrelen, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Roodbaars-groente-soufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, jonge goudse kaas, prei, roodbaarsfilet, tomaten, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis