Internationaal

Zoek naar Internationaal in uw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Groovy tomatensoep

Ingrediënten:
amandel, boter, knoflook, peper, room, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Venus op je bord

Ingrediënten:
bladgoud, cacaopoeder, champagne, coquille, jakobsschelpen, oester, oesterblad, roomboter, sevrugakaviaar en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Rabarber

Ingrediënten:
aardbei, dessertwijn, fruit, honing, rabarber, venkelkruid, verveine en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Court-bouillon

Ingrediënten:
laurier, peperkorrels, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Erwtenpuree

Ingrediënten:
boter, erwten, peper, ui, vet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bij de koffie uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Tulbandjes

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eiwit en kristalsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Dranken / drinken uit Creative chef:

Strawberry delight

Ingrediënten:
aardbei, appel, groente en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / drank
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Taartbodem

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, eidooier en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Banketbakkersroom

Ingrediënten:
boter, cassonadesuiker, eidooier, melk, room, roompoeder, suiker en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vruchtenbeignets

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, ananas, appel, banaan, basterdsuiker, citroensap, ei, kersen, likeur, meel, melk, meloen, olijfolie, perziken, pruimen, sinaasappel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Komkommersoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, foelie, groene kruiden, komkommer, margarine, meel, melk, peper, room, suiker, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Amuse / diner uit Lidya Winkels kookboek:

Een vlugge hors d'oeuvre

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, cream cheese, ketchup, komkommer, paprika, suiker, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Bruine kippenbouillon

Ingrediënten:
bakresidu, kipkarkassen, knoflook, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, water en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Zachtgegaard zwijnstoofvlees met gebakken paddenstoelen en groentechips

Ingrediënten:
boter, groentechips, jeneverbes, laurierblad, rode wijn, ui, wildbouillon, wilde paddestoelen en wildzwijnwang

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild / paddenstoelen
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eiersla

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, kruiden, mosterd, olie, peper, room, salade, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gebakken steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde hamrollen

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, gruyère, ham, kropsla, melk, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Orange consommé

Ingrediënten:
beschuit, handsinaasappel, kruidnagel, sinaasappelsap en voorgerecht

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / bouillon
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Gepeperde tonijn met rucola en Parmazaanse kaas

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / sous-vide / vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Notentulband

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, hazelnoten, melk, rum, suiker, vanillesuiker, gist en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kruimelgebak met appel

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch