Chinees

Zoek naar Chinees in uw eigen kookboeken

Chinees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Chinese kippakketjes

Ingrediënten:
bosui, chili-jam, chilisaus, chinese kool, gember, kipfilet, knoflook, koriander, limoen, rode peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, vissaus en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

gestoomde chinese broodjes

Ingrediënten:
bloem, gedroogde rode peper, gember, gist, hoisinsaus, knoflook, limoenblad, maïzena, sesamolie, sinaasappel, varkensfilet, vijfkruidenpoeder en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Chinese gebakken rijst

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, doperwten, droge sherry, ei, garnalen, gekookte ham, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Chengdu huntun - Wontons uit Chengdu

Ingrediënten:
chilipeperolie, chinese zwarte azijn, donkere sojasaus, knoflook, lente-ui, roze peperkorrels, suiker, wontonvellen en wontonvulling

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvuling

Ingrediënten:
ei, sesamolie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Lianggua rouru he - Fijngehakte bittere meloen met rijstnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, rijstmie, rijstnoedels, sopropo, suiker, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Lamscarre

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, knoflook, lamscarre, peper, rijstwijn, rode paprika, ui, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Zhajiang-noedels (Zha Jiang Mian)

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipeper, chinese kool, chinese tarwenoedels, doperwten, gember, groene sojabonen, komkommer, olie, shaoxingwijn, sichuanpeper, steranijs, taugé, varken en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Chef-kok Chen Dailu's pittige sesamnoedels (Chen Shifu Hong You Su Mian)

Ingrediënten:
chili-olie, chinese tarwenoedels, chinkiangazijn, erwtenscheuten, knoflook, lente-ui, sesampasta, shanghai-paksoy, sichuanpeper en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Gemarineerde kip met zwarte bonen (Dou Chi Ji Ding)

Ingrediënten:
kip en marinade voor kip

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Snelle vegetarische bouillon (Su Xiang Tang)

Ingrediënten:
sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
gember, kip, lente-ui, soepkip en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Bouillon van gekiemde sojabonen

Ingrediënten:
gekiemde sojabonen

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Rijke vegetarische bouillon

Ingrediënten:
bamboescheuten, gekiemde sojabonen en shiitake

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Bouillon voor elke dag (Xian Tang)

Ingrediënten:
gember, kip, lente-ui en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte aardappelreepjes met groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, lente-ui, olie, paprika en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte aardappelreepjes met lente-ui

Ingrediënten:
aardappel, lente-ui, olie en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Courgettereepjes met knoflook

Ingrediënten:
courgette, knoflook en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Noedels met garnalen en lente-ui ult Shanghai (Kai Yang Cong You Mian)

Ingrediënten:
garnalen, lente-ui, noedels, olie, shaoxingwijn en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Verse rijstnoedels met paddenstoelen (Gan Chao Su He)

Ingrediënten:
champignons, knoflook, lente-ui, olie, shiitake, sojasaus, taugé en verse rijstnoedels

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Won ton - Chinese ravioli

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, bloem, champignons, ei, garnalen, sesamzaad, sojasaus, varkensvlees, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Chao mifen - Gebakken rijstmie

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde rijstmie, gedroogde wolkenoren, lente-ui, maïsbloem, sesamolie, sojasaus, varkenskotelet, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Fried rice - Gebakken rijst

Ingrediënten:
rijst, gember, groene paprika, ham, knoflook, korianderblaadjes, mager rookspek, maïsmeel, peper, peterselie, plantaardige olie, runderhaas, sojasaus, suiker, voorjaarsui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rijst
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Lotusbroodjes

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, maïsolie, reuzel, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
brood en broodgerecht