Chinees

Zoek naar Chinees in uw eigen kookboeken

Chinees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Chinese kippakketjes

Ingrediënten:
bosui, chili-jam, chilisaus, chinese kool, gember, kipfilet, knoflook, koriander, limoen, rode peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, vissaus en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

gestoomde chinese broodjes

Ingrediënten:
bloem, gedroogde rode peper, gember, gist, hoisinsaus, knoflook, limoenblad, maïzena, sesamolie, sinaasappel, varkensfilet, vijfkruidenpoeder en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvulling 3

Ingrediënten:
droge sherry, gedroogde wolkenoren, lente-ui, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, suiker, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu chao cai - Geroerbakte kool met paddenstoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese kool, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Huaqi shen dun ruge - Jonge-duivensoep met ginseng

Ingrediënten:
droge sherry, gember, ginsengwortel, jonge duif, kippenbouillon, lente-ui, rijstwijn, sesamolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yuxiang qiezi - Aubergines met varkensvlees, als vis bereid

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, cayennepeper, chinese aubergine, chinese zwarte rijstazijn, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en varkensgehakt

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu shao ji - Stoofpot van paddenstoelen en kip

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, kippenbouillon, kippenvlees, lichte sojasaus, maïsmeel, marinade voor kip, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Fen xiang majian tang he - Zoete rijstnoedels met sesampasta

Ingrediënten:
kippenbouillon, pindakaas, rijstmie, rijstnoedels, sesampasta, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
chinese zwarte rijstazijn, droge sherry, honing, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yuxian gesong - Gehakte spaanse-pepervis

Ingrediënten:
arachideolie, chilibonensaus, chinese witte rijstazijn, gedroogde wolkenoren, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, pijnboompitten, suiker, tarwegluten, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Haoyou sigua - Chinese okra met oestersaus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chinese okra, courgette, groente, kippenbouillon, knoflook, oestersaus en sjalot

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:

Chun juan - Mini-loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gedroogde zwarte paddenstoelen, garnaal, kool, loempiavellen, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ma po doufu - Oma Chen's tofu

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, gele bonensaus, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, roze peperkorrels, rundergehakt, water, zachte tofu en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / soja
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Jing shao doufu - Tofu met bruine saus

Ingrediënten:
arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, gele bonensaus, gember, knoflook, sesamolie, suiker en verse tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, chinese selderie, kippenbouillon, knoflook en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Kip & hamloempia

Ingrediënten:
bosui, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gekookte ham, gember, kipfilet, loempiavellen, maïzena, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yangru bing - Gegrilde geitenkaas

Ingrediënten:
feta, stevige geitenkaas en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Zha li rou - Gefrituurde gesmoorde varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, kippenbouillon, marinade voor varkenskrabbetjes en varkenskrabbetjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Qinggua fenpi - Transparantnoedels met komkommer

Ingrediënten:
donkere sojasaus, glasmie, komkommer, lichte sojasaus, sesamolie, suiker en witte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Bai zhuo jiwei xia - Geblancheerde grote garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, lente-ui, lichte sojasaus, ongepelde grote garnalen en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guoqiao mixian - Rijstnoedels "over de brug"

Ingrediënten:
chilibonensaus, donkere sojasaus, gedroogde rijstnoedels, gedroogde wolkenoren, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, mager varkensvlees, taugé, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Rousi chuan mian - Noedelsoep met varkensvlees en ingemaakte groenten

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chinese noedels, donkere sojasaus, droge sherry, gember, ingelegde groente uit sichuan, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, suiker en varkensgehakt

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huntun mian - Soep met wontons en noedels

Ingrediënten:
bijg, eiernoedels, kippenbouillon, lente-ui, tarwenoedels, wontonvellen en wontonvuling 2

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon