barbecue/grill

Zoek naar barbecue/grill in uw eigen kookboeken

Barbecue/Grill koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pollo alla diavola: pittige gegrilde kip

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, kip, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Souvlaki: lamsspiesen met brood, tzatziki, tomaten en zoetzuur

Ingrediënten:
augurk, bloem, citroen, extra vierge olijfolie, gist, groene chilipepers, ontbeende lamsschouder, oregano, paprikapoeder, tomaat, tzatziki en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Teriyaki teriyakisaus

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, kippendij, knoflook, maïzena, mirin, ruwe rietsuiker, sesamzaad, teriyakisaus en visfilet

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Bonen voor de barbecue met ongerookte bacon en kruidnagel

Ingrediënten:
bacon, donkere stroop, engelse mosterd, gedroogde bonen en kruidnagel

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Birmese gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen rundgehakt, gember, koriander, lamsgehakt, munt, peper, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Makrele mit Zedrat-Zitrone - Makreel met cedercitroen

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bulgogi gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, knoflook, peer, rundvlees, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Samgyupsal buikspek

Ingrediënten:
buikspek, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Zeeduivel kotelet

Ingrediënten:
salsa romesco en zeeduivel

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Gamba's, kwartels en lamskoteletten van de barbecue

Ingrediënten:
gehalveerde kwartels, grote gambas met kop, lamskoteletten en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Marinade vietnamees

Ingrediënten:
knoflook, rijstazijn, spaanse peper en vietnamese vissaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Olie gerookt

Ingrediënten:
zonnebloemolie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tamarind glaze

Ingrediënten:
arachideolie, honing, limoensap, sojasaus en tamarindepasta

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Kebabspiesjes van rundergehakt

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Kweeperengelei

Ingrediënten:
kweepeer en suiker

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Gremolata

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, olijfolie en peterselie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem en gist

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Crème van spekbokking

Ingrediënten:
citroen, eiwit, spekbokking, sushiazijn, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Pesto met munt en pistache

Ingrediënten:
munt en pistachenoten

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Kip met olijven en citroen

Ingrediënten:
currypoeder, geitenkaas, kippenborst, korianderzaad, little gem, olijven en venkelpoeder

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Sint Jacobschelpen met knoflook, soja en Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
citrussap, parmezaanse kaas, sint jakobsschelpen en sojasaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gegrilde rode poon - pla kapong pow

Ingrediënten:
bai ma-grood, bananenblad, bergamotblad, groene paprika, kokosmelk, nam pla, nam prik gaeng ped, rode paprika, rode poon, suiker, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill