barbecue/grill

Zoek naar barbecue/grill in uw eigen kookboeken

Barbecue/Grill koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pollo alla diavola: pittige gegrilde kip

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, kip, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Souvlaki: lamsspiesen met brood, tzatziki, tomaten en zoetzuur

Ingrediënten:
augurk, bloem, citroen, extra vierge olijfolie, gist, groene chilipepers, ontbeende lamsschouder, oregano, paprikapoeder, tomaat, tzatziki en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bulgogi gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, knoflook, peer, rundvlees, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Samgyupsal buikspek

Ingrediënten:
buikspek, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, olijfolie en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde perzissalade

Ingrediënten:
basilcum, citroenpesto, munt, olijfolie, parmaham, peper en zout, perziken, pijnboompitten, rucolamelange en zomergerecht

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tonijn van de grill

Ingrediënten:
albacore-tonijn en red-eye mayonaise

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Zeeduivel kotelet

Ingrediënten:
salsa romesco en zeeduivel

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Teriyaki teriyakisaus

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, kippendij, knoflook, maïzena, mirin, ruwe rietsuiker, sesamzaad, teriyakisaus en visfilet

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Bonen voor de barbecue met ongerookte bacon en kruidnagel

Ingrediënten:
bacon, donkere stroop, engelse mosterd, gedroogde bonen en kruidnagel

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Gamba's, kwartels en lamskoteletten van de barbecue

Ingrediënten:
gehalveerde kwartels, grote gambas met kop, lamskoteletten en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Birmese gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen rundgehakt, gember, koriander, lamsgehakt, munt, peper, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Makrele mit Zedrat-Zitrone - Makreel met cedercitroen

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Turkse gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, doorregen rundgehakt, kaneel, lamsgehakt, peper, ui en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Warme gekruide wijn

Ingrediënten:
gele rozijnen, kaneelstokjes, kruidnagels, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, witte amandelen en wodka

Keuken:
Zweeds
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tomatensaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, pelati tomaat, rode wijn, ui en zongedroogde tomaat

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Ossenhaas

Ingrediënten:
chimichurri en ossenhaas

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Paprika spread

Ingrediënten:
geitenkaas, griekse yoghurt en rode paprika

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tapenade van kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, dille, dragon en taggiasche olijf

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Bonen voor de barbecue

Ingrediënten:
donkere stroop, engelse mosterd, gedroogde bonen en gerookte bacon

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey Goodness

Recept uit Smokey Goodness:

Grilled peach & burrata salad

Ingrediënten:
burrata, chipolte-tabasco, croutons, grove mosterd, hazelnoten, honing, olijfolie, perzik, rode ui, rucola, witlof, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Afscheid van de kiloknallers

Ingrediënten:
citroen, lamskotelet en munt

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Longhaas Caveman

Ingrediënten:
chilivlokken, gerookt paprikapoeder, longhaas, saffraan en venkelzaad

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smart BBQ:

Auberginedip (baba ghanoush)

Ingrediënten:
aubergine, citroen, komijnpoeder en tahini

Soort:
barbecue/grill