groente

Zoek naar groente in uw eigen kookboeken

Groente koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde kool - farschirovannaja kapusta

Ingrediënten:
boter, meel, rijst, rundergehakt, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvet, visbouillon, witte kool, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolschnitzel - kapustnye kotlety

Ingrediënten:
boter, ei, paneermeel, verse peterselie, witte koolvis en zure room

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
boter, bouillon, kipfilet, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, ronde artisjok, witte broodkruimels, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / lunch / bijgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide pompoen

Ingrediënten:
boter, pompoen en zout

Soort:
groente
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente

Ingrediënten:
aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
groente
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide pompoen met honingkip en knapperige bacon

Ingrediënten:
bacon, boter, honing, kip, pompoen en zout

Soort:
groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Zomerwortel

Ingrediënten:
boter, citroensap, suiker, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Prosciutto-aspergerolletjes

Ingrediënten:
asperges, boter, fontina, gekookte ham, parmezaanse kaas en prosciutto

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Onion bhaji

Ingrediënten:
bakpoeder, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, griekse yoghurt, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, korianderblaadjes, kurkumapoeder en uien

Soort:
groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gesmoorde selderijstengels met ui, pancetta en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, pancetta, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Turkse gevulde aubergines met krabvlees

Ingrediënten:
aubergine, kaneel, knoflook, krabvlees, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Turks
Soort:
groente
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Snijbonen in pikante tomatensaus

Ingrediënten:
gezeefde tomaat, knoflook, passata, rode peper, snijboon en ui

Soort:
groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:

Huo tui xiao wan dou - Geroerbakte erwten met ham

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chinese gepekelde ham, groene erwten, sesamolie, spaanse gepekelde ham, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Xue cai mao dou - Groene sojabonen met sneeuwgroente

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, fijne tafelsuiker, gember, gepekelde bamboescheuten, groene sojabonen, ingelegde mizuna, knoflook, mager varkensvlees, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Groene sojabonen, varkensvlees en tafelzuur uit Hangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, diepvriessojabonen, doperwten, mager varkensvlees, sesamolie, shaoxingwijn, sichuanese ingelegde groente (zha cai) en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

lotus root chips

Ingrediënten:
frituurolie, lotuswortel en methocel k100m

Soort:
groente
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Bouillon:

Wortelpickles - wortels in het zuur

Ingrediënten:
ciderazijn, honing, mosterdzaad, rijstazijn, winterpeen en zeezout

Soort:
groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kort gekookte groente

Ingrediënten:
broccoli, choy sum, maïsolie, oestersaus, sojaolie, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Erwtensoepvulling

Ingrediënten:
bladselderij, knolselderij, prei, selderij, ui, varkensschenkelvlees en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Rauwe wortel

Ingrediënten:
citroen, kaneel, knoflook, olijfolie, peterselie, sojasaus en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Snijbietribben

Ingrediënten:
bechamelsaus, kaas, nootmuskaat, paneermeel en peterselie

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Gegrilde witlof met sinaasappeldressing en cabrales

Ingrediënten:
cabrales, olijfolie, sinaasappelsap, tijm en witlof

Soort:
groente
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:

Humus

Ingrediënten:
chilipeper, chilipoeder, citroen, kikkererwten, knoflook, komijn, paprikapoeder, peterselie, sambal oelek, sumak, tabasco en tahin

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Mesclun met burrata en pistachenootjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, burrata, extra vierge olijfolie, lente-ui, limoen, pistachenootjes, rode chilipeper, slablaadjes en kruiden

Soort:
groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Gekookte artisjok met umami vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, artisjokken, citroensap, extra vierge olijfolie, kappertjes en mayonaise

Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Paddestoelen met knoflook en chilisaus

Ingrediënten:
kastanjechampignons, knoflook, korianderwortel, oesterzwam, portabello, rijstazijn, rode peper, sojasaus en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
groente