zoet

Zoek naar zoet in uw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kweeperen gepocheerd in muskaatwijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kardemompitjes, kruidnagel, kweeperen, laurier, muskaatwijn, peperkorrels en suiker

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen 1 notitie

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Teacakes met perzik en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, perzik, poedersuiker, vanille-essence, water, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:

Vanilleyoghurt

Ingrediënten:
agavenectar, agavesiroop, ahornsiroop, vanille-extract en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Fudge uit botten

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, druivenpitolie, glucose, merg, mergpijp, room, suiker en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Frambozenknetterpoeder

Ingrediënten:
citroenzuur, dropstaven, gevriesdroogde frambozen, natriumbicarbonaat en poedersuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenjongens

Ingrediënten:
brandewijn, kaneelstokje, rozijn, suiker en sultana's

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Bosbessen-anijsbavarois

Ingrediënten:
anijs, bavarois en bosbessen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Recept uit delicious. magazine - 2014-13:

Arretjescake op chic

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-04:

Varkensworstjes, gegrilde, met Thaise salade

Ingrediënten:
varkensworstjes

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-01:

Banoffee-cheesecake

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-08:

Pizza, gegrilde, met twee toppings

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-12:

Chocoladetaartje ( min.), met kastanjes, noten en honing

Ingrediënten:
chocolade, honing, kastanjes en noten

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-10:

Fairycakes

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-07:

Abrikozen-karnemelkcake

Ingrediënten:
abrikozen en karnemelk

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-12:

Amandel-bramenkoek

Ingrediënten:
amandel en bramen

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-05:

Appelcake met butterscotchsaus

Ingrediënten:
appel

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-02:

Baba’s met pruimen en armagnac

Ingrediënten:
armagnac en pruimen

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-10:

Black forest gâteau

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-07:

Bosvruchten (ijskoud) met witte chocoladesaus

Ingrediënten:
bosvruchten, chocoladesaus en witte chocolade

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-07:

Bietjes (gekonfijt) met kaneel en bloedsinaasappelsorbetijs

Ingrediënten:
bietjes, bloedsinaasappels en kaneel

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-05:

Gemberroomijs met rabarber (gepocheerd)

Ingrediënten:
gember, rabarber en roomijs

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-12:

Haver-rozijnenkoekjes

Ingrediënten:
haver en rozijnen

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-02:

Chocolade-hazelnotenpanettone

Ingrediënten:
chocolade, hazelnoten en panettone

Soort:
zoet