Lamschenkels met tomaat, rozemarijn en borlottibonen

U vindt dit recept op pagina 32 in delicious. magazine - 2014-08 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toscaanse bonensoep

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Embogoné - Pasta met saus van borlottibonen, salie en rozemarijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Spicy Calamari with Pickled Turnips - Pittige calamari met ingemaakte knolraap

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Risotto met borlottibonen, pancetta en rozemarijn

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!