Harissa-piepkuikens, gegrilde, met kruiden-citroenfregola

U vindt dit recept op pagina 102 in delicious. magazine - 2015-04 .

Soort:
fruit / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

ACE: eigenzinnig restaurant in hartje Amsterdam

Een recept uit Isabel

Fregola met venkelbouillon en schelpjes

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Gebackene Auberginenscheiben mit Libanesischem Couscous-Salat und Harissadip - Gebakken aubergineschijven met salade van Libanese couscous en harissa-dip

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Broccoli met lamsoor en witte pens

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!