Gehakt, Italiaans, met kaas-polentalaag

U vindt dit recept op pagina 71 in delicious. magazine - 2016-02 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vlees / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaassoufflé van geitenkaas en Parmezaan met bieslook

Een recept uit

Zelf maken: kaaskoekjes

Een recept uit Ianna

Polenta-kaaslaag met Italiaans gehakt

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!