Ravioli van snoekbaars en asperges in heldere brodo

U vindt dit recept op pagina 76 in delicious. magazine - 2016-06 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
couscous/bulgur/quinoa

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli met rivierkreeft, asperges en kreeftensaus Reuben sandwich met rodekoolsla, Bills versie

Kreeftensaus, bij ravioli met rivierkreeft en asperges

Aspergeravioli

Ravioli met rivierkreeft, asperges en kreeftensaus

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!