Vispastei met venkel en pastis
U vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Nieroogkreeftjes met gerookte en gepofte rode paprika, coulis van paprika, gekonfijte aardappel met lichte bouillon van venkel met steranijs en iets dille

Venkel-vispastei met pastis

Sous Vide Mussel
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Kreukels, krenten, kappers en zeekat

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!