Venkel-vispastei met pastis

U vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nieroogkreeftjes met gerookte en gepofte rode paprika, coulis van paprika, gekonfijte aardappel met lichte bouillon van venkel met steranijs en iets dille

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Kreukels, krenten, kappers en zeekat

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Sous Vide Mussel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Vispastei met venkel en pastis

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!