Anjouduif met Banyulssaus en bospaddenstoelen

U vindt dit recept op pagina 59 in delicious. magazine - 2007-10 .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Penne met gehakt van wild en paddenstoelen

delicious. magazine - 2009-11

3 bereidingen van duif: duivenleverparfait, gekonfijte duivenpoot en duivenborst met een korst van Kampot-peper

Een recept uit  - Story on a Plate

Duivenmousse met truffelvinaigrette

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Duivenborst met ganzenlever

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!