Rosbief (zijlende) met marinade en uienrelish
U vindt dit recept op pagina 58 in delicious. magazine - 2007-13 .
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Getest: The Real American Marinades

Gestoomd rundvlees op boerenwijze

Gefermenteerde biefstuk

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!