Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 409 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- bacon
- bloem
- bouquet garni uit de marinade
- dikke borst
- dikke lende
- dunne runderborst
- fond
- ganzenvet
- gerookte ham
- groenten uit marinade
- kalfsbotten
- lardons
- marinade
- marinadevocht
- olijfolie
- reuzel
- runderbovenbil
- runderkogel
- runderschouder
- runderspierstuk
- sinaasappelschil
- soepbeen
- spek
- tomaten
- varkenszwoerd
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.