Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 409 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vis (gebakken) met Aziatische kool, venkel en bacon

delicious. magazine - 2009-11

Gebakken asperges met rozemarijn en ansjovis verpakt in pancetta

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Caesarsalade Met Kool

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Leverpastei

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten