Duivenborst met Leidse stamppot en laurierjus

U vindt dit recept op pagina 44 in delicious. magazine - 2009-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broodje vliegende steak - kleverige uien - mosterd - hüttenkäse

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Duiven met cognac - pichones al coñac

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Duiven met citroen - piccioni all'agro

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!