Vijgen, in barolo gepocheerd

U vindt dit recept op pagina 47 in delicious. magazine - 2011-06 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaneelijs met in rode wijn gepocheerde vijgen

Gedroogde vijgen in een siroop van tijm en rode wijn - figues au vin rouge

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Vijgen in Rode Wijn

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Vijgen, in barolo gepocheerd476 Vijgencocktail met limoen, vanillesiroop en prosecco

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!