Zeeduivel met gin en jeneverbessen

U vindt dit recept op pagina 44 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hirschkalbrücken mit schwarzen Nüssen, Spitzkohlbällchen und Rore-Bete-Püree / Hertenkalffilet met zwarte noten, spitskoolballetjes en rode bietenpuree

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Gin met komkommer en jeneverbesseninfusie

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

De beste gin-tonic

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Gekruide gin-tonic

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!