Rodewijnsiroop, bij hertenbiefstuk met hazelnootboter
U vindt dit recept op pagina 144 in delicious. magazine - 2013-13 .
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Chocolade-spiraalbrood

Prei, gegrilde, met balsamico-hazelnootboter

Hertenbiefstuk met hazelnootboter en rodewijnsiroop
Carpaccio van runderhaas

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!