Mosselen, Marokkaanse, met ras el hanout en harissa-yoghurt

U vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2014-02 .

Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mosselen met harissa

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Harissa-yoghurt, bij couscous en Marokkaanse mosselen met ras el hanout

delicious. magazine - 2014-02

Marokkaanse mosselen

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Mosselen, garnalen en chorizo

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!