Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, appel, bakpoeder, beslag, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, coulis de tomate, crème fraîche, deeg, ei, eiwit, gelatine, groente, groentebouillon, melk, olie, olijfolie, peper, wijnazijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Mr Ooier blogt:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: