Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Kruidenkoek
- Ingrediënten:
- baksoda, bloem, boter, citroensap, eierdooiers, gekonfijte vruchten, honing, kaneelpoeder, kristalsuiker en melk
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Brunch / diner / nagerecht uit Sweet:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: