Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, chilipepervlokken, chorizo, citroen, doorregen spek, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, melk, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode paprika, suiker, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Spaans:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: