Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Pizza met gekookte ham - pizza al prosciutto
- Ingrediënten:
- extra vergine olijfolie, gekookte ham, pizzadeeg, ricotta en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pizza
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, basilicum, bladpeterselie, bloem, champignon, cheddar, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, gekookte ham, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ricotta, salami, slagroom, tomatensaus, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: