Diner / voorgerecht uit Spaans:
Moors ingemaakte ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet op zout, bucatini, citroen, frituurolie, gemberpoeder, gezouten ansjovisfilet, knoflook, komijnzaad, laurier, peper, pijnboompitten, rode wijnazijn, sardines, spiering, ui, venkel, wilde venkel, zite, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: