Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Amerikaanse kabeljauwkroketten - Auguste Escoffier, 1902
- Ingrediënten:
- aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, ei, eiwit, frituurvet, gerookte paling, ham, heek, kabeljauwfilet, knoflook, koffieroom, kruidnagel, laurier, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, visbouillon, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: