Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haring in remouladesaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, appelazijn, bloem, chips, ciderdressing, citroensap, dijonmosterd, dragon, ei, handappel, komkommer, kropsla, laurierblad, maatjesharing, mayonaise, nieuwe haring, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode biet, room, sjalot, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :