Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kabeljauw met vanille
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, margarine, slagroom, vanillestokje en visbouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, biet, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, garnaal, gezeefde tomaten, halfvolle melk, haring, kabeljauwfilet, knoflook, kruiden, maïzena, olijfolie, stokvis, tijm, visbouillon, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: