4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotercitroensapcrème fraîchedragongarnaalgerookte heilbotgerookte palingkaviaarkoriandermayonaisemelkolieolijfoliepeperpeterseliepijlinktvisrijstazijnroomsakeselderijzoutsesamzaadsushirijstwaterzalmeitjeszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis en zalmeitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte heilbot, gerookte paling, melk, peper, suiker, verse bieslook, verse dille, zalmeitjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstsandwiches

Ingrediënten:
bieslook, ei, koriander, pijlinktvis, garnaal, rijstazijn, sake, sesamzaad, suiker, sushirijst, tonijn, wasabipasta, water, yaki-nori vellen, zalm, zalmeitjes en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis