Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Rivierkreeft met kaviaarcrème
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, kaviaar, mayonaise, rivierkreeftjes en room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, avocado, bieslook, boter, chilipeper, dille, ei, gerookte forel, gerookte garnalen, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kaviaar, kerrie, kippenbouillon, komkommer, maatjesharingfilet, mayonaise, mierikswortel, munt, peper, room, tilapiafilet, ui, visbouillon, zalm, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche: