Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Tilapiapaté met gerookte forel
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte forel, komkommer, mierikswortel, munt en tilapiafilet
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bieslook, biet, cayennepeper, crème fraîche, filodeeg, frituurolie, gerookte forel, groene paprika, haring, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, mierikswortel, mosterd, munt, olijfolie, peper, sjalot, sla, slagroom, tilapiafilet, tomaat, tonijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence: