Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bagel, bieslook, bloem, citroensap, citroenschil, cognac, dille, durumbloem, ei, eidooier, gerookte zalm, gerookte zalmfilet, groene sla, knoflook, mascarpone, melk, olijfolie, peper, zalmfilet, zeebaarsfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: