Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gepaneerde sardienen - sardine impanate
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, ei, frituurolie, paneermeel, verse sardines en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, azijn, baarsfilet, banaan, bouillon, brood, ei, eiwit, gemalen kaas, kabeljauwfilet, kleine visjes, knoflook, komijn, lengfilet, melk, nootmuskaat, octopus, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, peterselie, verse sardines |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag: