Recept uit L'Art de la table:
Saffraanhavermout met gekaramelliseerde peer
- Ingrediënten:
- amandelmelk, citroensap, havermoutvlokken, honing, kaneel, kardemom, melk, peer, saffraan, vanille-extract en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agavesiroop, amandel, amandelboter, amandelmelk, arachideolie, augurk, avocado, azijn, belegen schapenkaas, bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, boekweitmeel, boerenkool, boter, ei, gist, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, peper, suiker |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van De Hippe Vegetarier: