Kipsalade à la Apicius - sala cattabia apiciana
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 293 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- picknick / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- salade / gevogelte
Ingrediënten
- augurk
- azijn
- boter
- citroensap
- distelolie
- gemberwortel
- grahambrood
- honing
- kalfszwezerik
- kippenborst
- melk
- pecorino
- peper
- pijnboompitten
- selderij
- sultana's
- ui
- verse citroenmelisse
- verse koriander
- verse munt
- vloeibare honing
- volkorenbrood
- wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.