Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bloemkoolcappucino met kerrieroom
- Ingrediënten:
- bloemkool, boter, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, olie en slagroom
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozengelei, aubergine, banaan, bieslook, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, boterbonen, bouillon, courgette, curry, currysaus, droge witte wijn, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, room, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept van De Hippe Vegetarier: