Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Hachis Parmentier
- Ingrediënten:
- beschuit, boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, rundergehakt en ui
- Soort:
- rundvlees / wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, ansjovisfilet op olie, appel, aubergine, banaan, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, kaas, kruimige aardappel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ui, water, witbrood, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier: