Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | agar-agar, amaretto, baileys, berkensiroop, bloem, bot, boter, cacao poeder, dragon, druivenpitolie, kippenbouillon, peterselie, room, suiker, ui, vlees, witte peper, yoghurtwei, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: