Recept uit De Joodse keuken:
Beignets de poissons - Gefrituurde vis
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, ei, kleine visjes, koriander, olijfolie, peterselie, vismoten en water
- Keuken:
- Mediterraans / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, dadel, ei, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, karkas van kip, kikkererwten, kleine visjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lamsbotten, lamsgehakt, linzen, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Istanbul: