6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelananasarachideolieaubergineazijnbruine basterdsuikercantharelchampignonchinese rijstwijncitroengraspoedercitroenschilgroene paprikaknoflookkorianderolieolijfoliesambal oeleksjalotuizilveruizoete indonesische sojasauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentesaté

Ingrediënten:
aubergine, champignons, citroensap, donkere basterdsuiker, gele paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, melk, olie, olijfolie, pindakaas, rode paprika, rode peper, sjalot, tomatenketchup en zilverui

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Paddestoelensalade - lalab tjendawan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, cantharel, champignon, citroensap, citroenschil, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, limoenschil, maïskorrels, oesterzwam, olie, paddestoelen, rode paprika, sambal oelek, sjalot, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Ananassalade - lalab nenas moeda

Ingrediënten:
ananas, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, rode paprika, sambal oelek, slablad, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure saus met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïzena, milde kerrie, rode paprika, sambal oelek, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine saté's van kip en garnalen - saté ajam dan oedang ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, citroengraspoeder, citroensap, djahé, droge sherry, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, gemberwortelpoeder, groene paprika, groene spaanse peper, kerstomaat, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, limoensap, mager kippenvlees, noorse garnalen, olie, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal badjak, serehpoeder, suiker, ui, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: quinoa salade

Ingrediënten:
amandel, amandelen, azijn, bosui, citroenblad, citroensap, dressing, eiwitten, gele peen, gember, groente, groenten, zout, hennepzaad, knoflook, komkommer, koriander, koriander, limoensap, maïszetmeel, melasse, noten, olijfolie, palmolie, paprikapuree, pistachenoten, quinoa, raapzaadolie, rode paprika, rode peper, rode quinoa, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, specerijen, stabilisator, sugarsnaps, suiker, tarwe, uienpoeder, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout