Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Soep van gesmoorde kool en rijst
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, bouillonblokjes, kool, parmezaanse kaas, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, aubergine, banaan, bloem, boter, groente, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: