4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbladpeterselieboterchair de saucissecitroencognaccouscouscumberlandscurrydroge portduifeendeifoie grasgedroogde spaanse pepergroene kruidenkaneelkaneelstokjekippenvetknoflookpepertijm
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Kipkoekjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, kippenbouten, nootmuskaat, olie en worstjes

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Groot gebraad

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, citroen, cumberlands, duif, eend, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, knoflook, konijn, kwartel, laurier, nootmuskaat, pancetta, rozemarijn, salie, scharrelkip, sinaasappel, tijm en worstjes

Keuken:
Italiaans