Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 509 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- broodkruim
- chair de saucisse
- cognac
- droge port
- ei
- épices fines
- foie gras
- kippenlevers
- kippenvet
- lente-ui
- madeira sercial
- mager kalfsvlees
- melk
- nootmuskaat
- peper
- pistachenoten
- reuzel
- sjalot
- spek
- tijm
- truffel
- truffelvocht
- varkenslende
- varkensschouder
- vers hamvlees
- witte peper
- worst
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.