Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ham, knoflook, laurier, peper, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloemkool, boter, bouillon, curry, groentebouillon, ham, knoflook, laurierblad, margarine, melk, paneermeel, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: