Charcutière

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hamkoepeltjes - cupolette di prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebakken koolvis met tartarensaus

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Pikante saus

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Hamburger with fried onions

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food