Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, beurre manie, bieslook, bloem, boter, bruine boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gevogeltefond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier: