Hollandaise-langoustinesaus
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert.
U vindt dit recept op pagina 200 in Groot handboek koken .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- citroensap
- dragon
- eidooier
- langoustinekoraal
- langoustinelever
- laurier
- peterselie
- sjalot
- slagroom
- water
- witte peperkorrels
- witte wijn
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.