Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, cayennepeper, court-bouillon, crème fraîche, eidooier, grof zeezout, grotchampignons, kippenbouillon, knoflook, kreeft, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: