Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Broccoli fritots met rucoladip
- Ingrediënten:
- bier, bloem, broccoli, citroensap, ei, frituurolie, mayonaise, rucola en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vegetarisch / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, basterdsuiker, bladpeterselie, brandewijn, broccoli, eetbare bloemen, ei, gedroogde pruimen, goudreinet, kruiden, mager buikspek, mayonaise, meel, melk, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, rozemarijn, rucola, salie, scherpe mosterd, suiker, varkensworst, visfilet, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: