Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Heilbot in saffraansaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banyulsazijn, bergkaas, boter, bouillon, cayennepeper, de koninck bier, ei, eidooier, fingerling-aardappelen, forelfilet, geklaarde boter, heilbotmoot, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, kerstomaat, kervel, koffieroom, koriander, peper, peterselie, sjalot, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Bijgerecht uit Gemüse! :